Verdens første 1 tons elektriske minigraver

Den er lille, den er hurtig, og for en gravemaskine er den meget let. E10e er verdens første 1 tons elektriske minigraver, og det er selvfølgelig Bobcat, der står bag. Nylanceringen af E10e er en kærkommen håndsrækning til indendørs gravearbejde, og den er blevet kaldt revolutionerende.  Lad os dykke lidt mere ned i, hvad der gør denne minigravemaskine så speciel.

Kompakt design

E10e er en del af Bobcat minigraver-sortimentet, og her har den halet inden om seriens andre maskiner med sin smidighed og størrelse. Med en vægt på et enkelt ton og en bredde på kun 71 centimeter kan den køre gennem almindelige døråbninger og er således helt ideel til indendørs nedrivning og kældergravning samt andre støj-/emissionsfølsomme miljøer.

Arbejder til fyraften

E10e er batteridreven og har den store fordel, at den kan køre hele arbejdsdagen igennem. Ved hjælp af en ekstern supercharger-funktion kan batteriet genoplades til 80 % af batterikapaciteten på mindre end to timer. Derudover støjer den kun halvt så meget som en tilsvarende dieseldrevet maskine og udsender ingen forurenende stoffer. Uden tvivl en maskine, der skal opleves.

Fik du læst