Ny dansk leverandør af de amerikanske vildkatte

Stenderup A/S er en yndet maskinforretning i Danmark, og det er der to gode grunde til: Som en af de få er virksomheden familieejet og ledes i dag af tredje og fjerde generation. Værdier som troværdighed og kvalitet har siden 1936 fået hjulene til at dreje rundt i den sønderjyske forretning. Derudover er Stenderups stærke fokus på service og eftermarkedssupport til kunder i hele landet værd at bemærke, og det har Johan Bursell, distriktschef for Norden og Baltikum for Doosan Bobcat også gjort, for netop den del peger han på som grunden til, at netop Stenderup A/S er blevet valgt som autoriseret Bobcat-forhandler for Danmark.

Stenderup og Bobcat; nyt stærkt makkerpar

Siden 1936 er erfaring og ekspertise inden for landbrug og entreprenørområdet blevet ført videre til næste generation i Stenderup. Gennem de sidste 30 år har virksomheden haft stor fokus på kvægfodring og er i dag importør af en bred vifte af fuldfoderblandere, læssemaskiner og strømaskiner. I entreprenørafdelingen har man i mere end 20 år varetaget import af de amerikanskproducerede minilæssere fra GEHL, der med et bredt varesortiment kan afhjælpe de fleste anlægs- og byggeopgaver. Troels Stausholm Jensen, der er administrerende direktør i Stenderup A/S, tror på, at virksomhedens ekspertise inden for kompakt udstyr vil hjælpe dem til at øge salget af Bobcat-produkter markant i Danmark.

Udover hele Bobcat-serien af ​​maskiner og tilbehør vil Stenderup også tilbyde et komplet udvalg af ægte Bobcat-tilbehør og dele til at understøtte både nye og eksisterende Bobcat-kunder i Danmark. Dette understøttes af et lager af både helt nye og brugte Bobcat-maskiner til salg. Forventningerne til samarbejdet er store hos både Bobcat og Stenderup, men alt tyder på, at det nye makkerskab er kommet for at blive.

Fik du læst